Mnogi odlašajo z varčevanjem, saj so prepričani, da potrebujejo visoke vsote denarja, preden lahko začnejo varčevati in plemenititi svoja sredstva. To je mogoče držalo včasih. Danes pa lahko začnete varčevati že z malo denarja.

Iz majhnega lahko naredite veliko.

To še posebej velja za varčevanje in vlaganje. Vsak privarčevani evro, ki ga vložite danes, vas bo čez čas nagradil z donosom, s katerim boste bližje finančni svobodi in uresničitvi svojih ciljev.

Vendar je pomembno, da začnete že zdaj.

Mogoče se sprašujete, ali je smiselno začeti varčevati in vlagati, če vam na koncu meseca ne ostane veliko denarja. Odgovor je očiten. Če boste samo čakali na trenutek, ko boste imeli več denarja, boste vmes zamudili številne priložnosti, ko bi vaša sredstva lahko že rasla. Zakaj bi čakali na boljše čase, če jih lahko začnete ustvarjati že danes?

Začetek vlaganja ne zahteva na tisoče evrov, temveč samo odločitev.

Med ljudmi se je uveljavilo mnenje, da je za začetek vlaganja potrebno imeti privarčevanih več sto ali celo več tisoč evrov, preden lahko začnejo plemenititi svoja sredstva. Vendar to ne velja za vse vrste vlaganj.

Družba za upravljanje, Triglav Skladi, upošteva prioritete sodobnih vlagateljev, kot ste vi. Zavedate se namreč pomembnosti vlaganja in zato želite začeti čim prej, čeprav v tem trenutku nimate na razpolago veliko sredstev. Vendar veste, da si lahko z zgodnjim začetkom varčevanja zagotovite več časa za oplemenitenje vaših sredstev in višje donose, ko se odločite za izplačilo čez 10 ali več let.

Zato je pomembno, da v svojih prvih korakih k finančni svobodi izberete naložbene možnosti, ki so bile ustvarjene s posluhom za nove vlagatelje.

Triglav Skladi vam nudijo številne naložbene kombinacije, ki za začetek vlaganja ne zahtevajo visokih enkratnih vplačil ali visokih mesečnih vložkov. Tako je vlaganje dostopno prav vsem.

Veliki cilji, majhni zneski

Ne glede na to, kako veliki so vaši cilji, jih lahko dosežete z majhnimi mesečnimi zneski. Triglav Skladi vam omogočajo, da začnete varčevati z nizkimi mesečnimi zneski, že od 30 € dalje. Občasno lahko svoje naložbe okrepite tudi z večjimi enkratnimi vplačili presežnih sredstev, da se hitreje približate uresničitvi vaših želja.

A tudi brez tega vam dolgoročno varčevanje v vzajemnih skladih omogoča, da z majhnimi zneski privarčujete dovolj, da si čez čas zaslužite uresničitev še tako velikih ciljev.

Koliko lahko privarčujete s svojimi sredstvi?

30 €, 50 € ali 100 € na mesec? Ne glede na to, koliko ste pripravljeni mesečno privarčevati, boste presenečeni, koliko so lahko vaša vložena sredstva vredna čez čas. Prepričajte se sami in uporabite naš vlagateljski kalkulator.

Na enostaven način lahko spremenite višino mesečnih vplačil in dobo varčevanja, da predvidite, koliko lahko privarčujete in kakšen je lahko vaš donos že z nizkimi zneski.

Še vedno niste prepričani, ali so skladi za vas?

Stopite v stik z nami in nam zaupajte svoje dileme. Naši svetovalci pa se bodo potrudili in vam odgovorili na vprašanja. Za vsa  vprašanja smo dosegljivi na info@triglavskladi.si ali telefonski številki 080 1019.