Jutranja budilka

Osveženo: 21. januarja 2022
Na včerajšnji trgovalni dan je ameriški delniški indeks S&P 500 padel za 1,10 %, Dow Jones Industrial Average za 0,89 %, tehnološki Nasdaq pa za 1,30 %. Evropski Euro Stoxx 50 je zrasel za 0,73 %, hongkonški Hang Seng pa za 3,42 %. Zlato je na drugi strani ostalo nespremenjeno, nafta pa je padla za 0,77 % (merjeno v lokalnih valutah).
Ruska centralna banka je v četrtek predlagala prepoved uporabe in rudarjenja kriptovalut na ruskem ozemlju, pri čemer je navedla grožnjo finančni stabilnosti, blaginji državljanov in suverenosti njene monetarne politike.
Delnice podjetja Netflix so po uradnem trgovanju strmo padle (za 20 %), saj so razkrili, da nameravajo v tem četrtletju pridobiti le 2,5 milijona novih uporabnikov, kar je pol manj kot so bile ocene analitikov.
Iz Evropske Centralne banke so dejali, da ne bodo šli po poti ameriškega Feda saj se bo inflacija v evro območju , po njihovem mnenju, postopoma zmanjšala v 2022 ter nadaljevala s zmanjševanjem v 2023.
Naložbeni komentar

Obeti za 2022: Naložbeni komentar

V tokratnem Naložbenem komentarju poleg povzetka dogajanj v preteklem četrtletju predstavljamo obete za leto 2022.

PRENESI NALOŽBENI KOMENTAR

Naložbeni komentar

Obeti za 2022: Naložbeni komentar


PRENESI NALOŽBENI KOMENTAR

Najbolj brano

Bodite obveščeni

Ne zamudite naslednje naložbene priložnosti. S prijavo na e-novice prejmete 1 URO BREZPLAČNEGA SVETOVANJA, le izpolnite polje telefonska številka. Prijavite se in ostanite vedno na tekočem.