Z naložbenim priročnikom stopite na pot donosne prihodnosti!

Skrb za svoja finančna sredstva, poleg skrbi za zdravje, postaja ena od najpomembnejših dejavnosti našega časa. Ljudje se vsak dan bolj zavedamo, da nam zaslužki, prihranki in premoženje, ki ležijo doma v nogavici ali na tekočem računu, ne zagotavljajo varne finančne prihodnosti in z leti prehitro skopnijo. Plemenitenje premoženja s finančnimi naložbami, ki so se ga v preteklosti lahko posluževali le v tujini, je danes končno postalo dostopno vsem Slovenkam in Slovencem. Tudi tistim, ki želite z manjšimi naložbami v času aktivne delovne dobe oplemenititi svoje premoženje in že danes stopiti na pot donosne prihodnosti.

V pomoč pri odločitvi za pravo naložbo, smo za vas zasnovali brezplačen e-priročnik »5 korakov do donosne prihodnosti« s koristnimi nasveti, kako izbrati pravo obliko naložbe in naložbeni cilj za vaše potrebe. Priročnik vam je na voljo brezplačno, preprosto izpolnite podatke v spodnjem obrazcu in pridobite koristne nasvete.

Spoznajte 5 korakov do donosne prihodnosti!

Enostavno izpolnite podatke v spodnjem obrazcu in si zagotovite svoj brezplačen izvod priročnika, ki s praktičnimi primeri prikaže ključne korake za aktivno načrtovanje donosne finančne prihodnosti za vas in vaše najbližje.

Img 2

V Triglav Skladih se trudimo, da imate na voljo enostavne in privlačne alternative, s katerimi lahko lažje dosežete svoje finančne cilje. Tudi zato smo v preteklem letu predstavili štiri nove sklade, ki so prilagojeni vašim potrebam in času, v katerem živimo. Za več informacij o novih Triglav naložbenih skladih, ki predstavljajo najnovejše trende na področju naložb in vam nudijo dolgoročni potencial za rast podrsajte nižje ali kliknite tukaj.

Novi Triglav naložbeni skladi – postanite del sprememb, ki jih želite videti v prihodnosti

Naložbeni sklad

Triglav
Preudarni

Naložbeni sklad

Triglav
Tehnologija

Naložbeni sklad

Triglav
Zeleni

Naložbeni sklad

Triglav
Aktivni

Naložbeni sklad Triglav Preudarni

V preudarnosti je moč. Zato smo ustvarili naložbeni sklad Triglav Preudarni za vse premišljene vlagatelje, ki verjamete v zdravo previdnost in želite izkoristiti varnejše ravnovesje med priložnostmi in tveganji.

Triglav Preudarni razporeja sredstva pretežno v obveznice, komercialne zapise in depozite, v manjši meri pa tudi delnice uspešnih globalnih podjetij. Triglav Preudarni je izvrstna izbira za preudarne vlagatelje, ki vam je pomembna varnost naložbe.

ZANIMAJO ME VARNE NALOŽBE
Img 2

Pridobite osebni varčevalni načrt za naložbo v vaš najljubši Triglav sklad.

Tudi vi sanjate o nakupu priljubljenega izdelka, dodatni mesečni renti v času upokojitve, večmesečnem potovanju po Aziji, štipendiji za otroke ali prenovi stare hiše v družinski lasti? Veliko ljudi sanjari, želje pa izpolnijo le tisti, ki naredijo prvi korak - zato izdelajte svoj varčevalni načrt. Izpolnite obrazec na povezavi in na vaš e-mail naslov boste prejeli personaliziran varčevalni načrt za naložbo v vaš najljubši Triglav sklad.

Vzajemni sklad mešani defenzivni Triglav Preudarni je podsklad Krovnega sklada Triglav vzajemni skladi, ki ga upravlja družba Triglav Skladi, d.o.o., Slovenska 54, Ljubljana. Prospekt Krovnega sklada Triglav vzajemni skladi in Ključni podatki za vlagatelje so v slovenskem jeziku vlagateljem brezplačno na voljo na vseh vpisnih mestih družbe za upravljanje in na spletni strani www.triglavskladi.si.