Spoznajte mobilno aplikacijo Triglav Skladi

Namenjena je prav vsem.
Tistim, ki se s svetom financ še spogledujete in boste navdušeni nad priložnostmi, ki jih finančni svet ponuja. Vlagateljem začetnikom, ki boste z vsakodnevnimi aktualnimi naložbenimi priporočili znali zaslužiti več. In izkušenim investitorjem, ki boste svoje naložbe lahko oplementili z vplačili in prenosi sredstev kjerkoli in kadarkoli.

Oglejte si video predstavitev

Brezplačno naložite aplikacijo Triglav Skladi

Več strokovnih nasvetov in vsebin

  • Priporočila upravljavcev in analitikov
  • Za vse, tudi nevlagatelje
  • Vsebine dobite prvi, ob pravem času

Z aplikacijo Triglav Skladi so strokovnjaki vedno na dlani. Novice in donosne nasvete dobite prvi, ob pravem času in so dostopni za vse, tudi nevlagatelje.

Mobilna aplikacija vam omogoča celovit pregled nad dogajanji na kapitalskih trgih, pregled aktualnih naložbenih priporočil naših upravljavcev in analitikov ter uporabne vlagateljske nasvete tako za začetnike kot za že izkušene investitorje.

Več svobode pri upravljanju naložb

  • Celovit pregled portfelja
  • Stuktura naložb
  • Gibanje vrednosti naložb

Medtem ko raziskujete svet, se naložbe v vašem žepu udobno plemenitijo. Pri tem imate z aplikacijo Triglav Skladi pregled nad stanjem in strukturo vašega portfelja vedno pri roki.

V aplikaciji so na pregleden in preprost način predstavljene vaše naložbe in transakcije ter tečajnica vseh Triglav vzajemnih skladov. Tako lahko spremljate aktualne vrednosti naložb in kapitalskih trgov kjerkoli in kadarkoli.

Več nadzora pri e-poslovanju

  • Popolnoma digitalno poslovanje
  • Enostavna vplačila in prenosi med skladi
  • Najvišji varnostni standardi

Nova vplačila in prenose opravite v le nekaj klikih, brez obiska poslovalnice ali uporabe mobilne banke. Preprosta oddaja naloga za prenos sredstev med vzajemnimi skladi vam omogoča, da enostavno in hitro prilagajate svoj portfelj razmeram na kapitalskih trgih.

Sodobni pristopi k upravljanju z dokumenti omogočajo popolnoma digitalno poslovanje, saj vsa naročila oddajate s pomočjo oddaljenega podpisa. Najvišji varnostni standardi in potrjevanje naročil z enkratnimi OTP gesli omogoča še večjo varnost vaših podatkov in onemogoča razpolaganje z vašimi sredstvi s strani nepooblaščenih oseb.

Imejte več v svojem žepu

Brezplačno naložite aplikacijo Triglav Skladi