Zasluži
si več.

Zgrabi ugodno priložnost in vstopi v svet naložb.

Do 30. aprila 2022 izkoristite 50 % nižje vstopne stroške* za enkratna vplačila v Triglav vzajemne sklade.

Če še niste začeli vlagati, vam bo posebna ugodnost olajšala odločitev za prvo naložbo. Z njo se boste pridružili mnogim, ki že varčujejo in plemenitijo svoje premoženje v Triglav vzajemnih skladih.

Ali ste med tistimi, ki že vlagajo v vzajemne sklade? Za polovico nižji vstopni stroški so odlična priložnost tudi za vas. Zdaj lahko ugodneje dopolnite ali prilagodite svoj naložbeni portfelj ter dodatno razpršite sredstva.

Izkoristite priložnost in začnite ustvarjati svojo finančno rezervo za prihodnost. Poleg 50 % nižjih vstopnih stroškov boste do 30. aprila pridobili tudi brezplačen nasvet naših finančnih strokovnjakov.

Kako izkoristiti 50 % nižje vstopne stroške?

Trženjska akcija -50 % na vstopne stroške se je zaključila z iztekom dne 30. 4. 2022."

* Trženjska akcija -50 % na vstopne stroške velja od 1. 2. 2022 do 30. 4. 2022 za enkratna vplačila v vse Triglav vzajemne sklade ter ne velja za vplačila v shemo Varčevalni načrt, kjer so vstopni stroški že sicer znižani skladno z Lestvicami vstopnih in izstopnih stroškov. Akcija ne velja za vplačila v shemo enkratna vplačila, sklenjeno preko trženjskega partnerja 360 Finance d. o. o.