Kviz: kateri tip varčevanja je pravi za vas?

Vaš pogled na življenje določa, kako lahko ustvarite največ iz svojega denarja. Kliknite na trditev in preverite, kam se uvrščate v primerjavi z ostalimi sodelujočimi. Največ glasov ima … Kliknite in odkrijte!

Navdušujejo me vse tehnološke novosti, zato redno spremljam razvoj novih aplikacij in digitalnih rešitev. Tudi videoigre mi niso tuje.

Navdih iščem v naravi in zelenih rešitvah. V življenju mi je najpomembneje, da sprejemam odločitve, ki so trajnostne in sonaravne.

Odločitve sprejemam previdno in premišljeno. Ko se odločam med varno stabilnostjo in tveganimi hitrimi zmagami, rajši izberem prvo.

Enoličnost me dolgočasi, zato stalno iščem načine, kako v življenju doseči in doživeti več. Ob tem občasno sprejmem drzne odločitve, a nikoli na račun varnosti.

Loading ... Loading ...

Najboljše taktike za vlaganje v nove trende

Oddajte svoje podatke in pridobite brezplačen izvod vodiča s praktičnimi nasveti za najučinkovitejše vlaganje in varčevanje.

Img 2

Spoznajte štiri nove naložbene sklade, ustvarjene za potrebe novih časov in ljudi. Novi skladi Triglav Preudarni, Triglav Zeleni, Triglav Aktivni in Triglav Tehnologija so odgovor na želje in potrebe sodobnih vlagateljev, ki želite v svoje naložbe vnesti premišljeno ravnovesje priložnosti in tveganj, aktivno dinamiko in stabilnost naložb. Z novimi skladi lahko investirate v priznana družbeno odgovorna in inovativna tehnološka podjetja, ki ustvarjajo prihodnost, v kakršno verjamete vi.

Ne zamudite svoje najboljše naložbene priložnosti v novih Triglav vzajemnih skladih.
Stopite v kontakt z našimi svetovalci že danes.

KONTAKTIRAJTE NAS

Novi Triglav naložbeni skladi – postanite del sprememb, ki jih želite videti v prihodnosti

Naložbeni sklad Triglav Tehnologija

Triglav Tehnologija je novi naložbeni sklad za vse tiste, ki verjamete v tehnološki napredek in razvoj globalnih podjetij s področij informacijske tehnologije, digitalizacije in multimedije. Tehnologija, umetna inteligenca, veliki podatki danes dosegajo to, kar je bilo še včeraj nepredstavljivo. Postanite del izjemnega tehnološkega napredka in investirajte v sektor informacijske tehnologije, ki je z naskokom najdonosnejši sektor zadnjega desetletja.

Triglav Tehnologija vaša sredstva investira v delnice globalnih podjetij iz sektorja informacijske tehnologije. Poleg tega sklad vključuje tudi naložbe v sorodne visokotehnološke panoge, katerih poslovanje temelji na uporabi informacijske tehnologije, kamor sodijo industrija videoiger, globalna družabna omrežja, spletna medijska podjetja, globalne spletne trgovine .... V tem skladu vlagate v podjetja, kot so Apple, Microsoft, Alibaba, Paypal, Salesforce in drugi.

ZANIMA ME NAJDONOSNEJŠI SEKTOR
Img 2
Img 2

Naložbeni sklad Triglav Zeleni

Triglav Zeleni je novi naložbeni sklad za vse tiste, ki verjamete v podjetja, rešitve in ljudi, ki rastejo trajnostno in sonaravno. Dinamičen delniški sklad naložbene priložnosti išče v podjetjihz visoko stopnjo družbene odgovornosti.

Triglav Zeleni sredstva investira v delnice podjetij, ki so med vodilnimi na področju trajnostnega razvoja in družbene odgovornosti. Priporočamo ga vsem, ki verjamete v zeleno prihodnost in želite del svojih privarčevanih sredstev oplemenititi z naložbami v inovativna in okolju prijazna podjetja.

ZANIMAJO ME DRUŽBENO ODGOVORNE NALOŽBE

Naložbeni sklad Triglav Preudarni

V preudarnosti je moč. Zato smo ustvarili naložbeni sklad Triglav Preudarni za vse premišljene vlagatelje, ki verjamete v zdravo previdnost in želite izkoristiti varnejše ravnovesje med priložnostmi in tveganji.

Triglav Preudarni razporeja sredstva pretežno v obveznice, komercialne zapise in depozite, v manjši meri pa tudi delnice uspešnih globalnih podjetij. Triglav Preudarni je izvrstna izbira za preudarne vlagatelje, ki vam je pomembna varnost naložbe.

ZANIMAJO ME VARNE NALOŽBE
Img 2
Img 2

Naložbeni sklad Triglav Aktivni

Triglav Aktivni je novi naložbeni sklad za vse tiste, ki verjamete v aktivnost in se zavedate, da z obvladovanjem gibanja ohranjamo stabilnost skozi vse življenje. Sklad v vaše naložbe vnaša aktivno dinamiko, a hkrati ohranja stabilnost naložb, saj uravnava gibanje z zniževanjem deleža tveganih naložb v času višjih napovedanih nihajnosti na trgih.

Triglav Aktivni se glede na vrsto naložb in naložbeno strategijo uvršča med mešane fleksibilne globalne sklade s kapitalsko zaščito. Naložbeni sklad Triglav Aktivni priporočamo vsem, ki vam stabilnost in varnost pomenita več kot nadpovprečna donosnost naložbe.

ZANIMAJO ME STABILNE NALOŽBE

Vas zanima, kam se trenutno najbolj splača vlagati?

Stopite v stik z našimi finančnimi strokovnjaki, ki vam bodo z veseljem svetovali.

Pišite na info@triglavskladi.si ali pokličite brezplačno telefonsko številko 080 10 19. S finančnim svetovalcem se lahko dogovorite tudi za video klic.
Obiščete nas lahko v naši poslovalnici na Slovenski 54 v Ljubljani, pooblaščenih vpisnih mestih ali pa izkoristite prednosti e-poslovanja in vse uredite v spletni poslovalnici Moj račun.

50%

nižji vstopni stroški za enostavnejši začetek varčevanja za vašo prihodnost!

Izkoristite akcijo za enkratna vplačila v vse Triglav vzajemne sklade.

Do konca decembra smo znižali vstopne stroške za 50 %. Akcijo lahko izkoristite za enkratna vplačila v vse Triglav vzajemne sklade – med njimi tudi štiri povsem nove sklade (Triglav Aktivni, Triglav Preudarni, Triglav Tehnologija, Triglav Zeleni)*. Izberite sklad, prilagojen vašim naložbenim željam in potrebam.

Če še niste začeli vlagati, vam bo posebna ugodnost olajšala odločitev za prvo naložbo, obstoječim vlagateljem pa s 50 % nižjimi vstopnimi stroški omogočamo priložnost za dopolnitev in prilagoditev naložbenih portfeljev, dodatno razpršitev sredstev in s tem znižanje naložbenega tveganja.

Zdaj je priložnost, da začnete ustvarjati finančno rezervo za prihodnost ali pa jo povečate, če že varčujete. Izkoristite posebno ugodnost do 15. 12. 2020 in brezplačen finančni nasvet naših strokovnjakov

IZKORISTITE AKCIJO

* Trženjska akcija -50 % na vstopne stroške velja od 15. 9. 2020 do 15. 12. 2020 za enkratna vplačila v vse Triglav vzajemne sklade ter ne velja za vplačila v varčevalne načrte, kjer so vstopni stroški že sicer znižani skladno z Lestvicami vstopnih in izstopnih stroškov.

Vzajemni skladi delniški Triglav Tehnologija, delniški družbeno odgovorni Triglav Zeleni, mešani fleksibilni Triglav Aktivni in mešani defenzivni Triglav Preudarni so podskladi Krovnega sklada Triglav vzajemni skladi, ki ga upravlja družba Triglav Skladi, d.o.o., Slovenska 54, Ljubljana. Prospekt Krovnega sklada Triglav vzajemni skladi in Ključni podatki za vlagatelje so v slovenskem jeziku vlagateljem brezplačno na voljo na vseh vpisnih mestih družbe za upravljanje in na spletni strani www.triglavskladi.si.