Kviz: kateri tip varčevanja je pravi za vas?

Vaš pogled na življenje določa, kako lahko ustvarite največ iz svojega denarja. Kliknite na trditev in preverite, kam se uvrščate v primerjavi z ostalimi sodelujočimi. Največ glasov ima … Kliknite in odkrijte!

Navdušujejo me vse tehnološke novosti, zato redno spremljam razvoj novih aplikacij in digitalnih rešitev. Tudi videoigre mi niso tuje.

Navdih iščem v naravi in zelenih rešitvah. V življenju mi je najpomembneje, da sprejemam odločitve, ki so trajnostne in sonaravne.

Odločitve sprejemam previdno in premišljeno. Ko se odločam med varno stabilnostjo in tveganimi hitrimi zmagami, rajši izberem prvo.

Enoličnost me dolgočasi, zato stalno iščem načine, kako v življenju doseči in doživeti več. Ob tem občasno sprejmem drzne odločitve, a nikoli na račun varnosti.

Loading ... Loading ...

Najboljše taktike za vlaganje v nove trende

Oddajte svoje podatke in pridobite brezplačen izvod vodiča s praktičnimi nasveti za najučinkovitejše vlaganje in varčevanje.

Img 2

Spoznajte štiri nove naložbene sklade, ustvarjene za potrebe novih časov in ljudi. Novi skladi Triglav Preudarni, Triglav Zeleni, Triglav Aktivni in Triglav Tehnologija so odgovor na želje in potrebe sodobnih vlagateljev, ki želite v svoje naložbe vnesti premišljeno ravnovesje priložnosti in tveganj, aktivno dinamiko in stabilnost naložb. Z novimi skladi lahko investirate v priznana družbeno odgovorna in inovativna tehnološka podjetja, ki ustvarjajo prihodnost, v kakršno verjamete vi.

Ne zamudite svoje najboljše naložbene priložnosti v novih Triglav vzajemnih skladih.

Stopite v kontakt z našimi svetovalci že danes.

Kontaktirajte nas

Novi Triglav naložbeni skladi – postanite del sprememb, ki jih želite videti v prihodnosti

Naložbeni sklad

Triglav
Tehnologija

Naložbeni sklad

Triglav
Zeleni

Naložbeni sklad

Triglav
Preudarni

Naložbeni sklad

Triglav
Aktivni

Naložbeni sklad Triglav Tehnologija

Triglav Tehnologija je novi naložbeni sklad za vse tiste, ki verjamete v tehnološki napredek in razvoj globalnih podjetij s področij informacijske tehnologije, digitalizacije in multimedije. Tehnologija, umetna inteligenca, veliki podatki danes dosegajo to, kar je bilo še včeraj nepredstavljivo. Postanite del izjemnega tehnološkega napredka in investirajte v sektor informacijske tehnologije, ki je z naskokom najdonosnejši sektor zadnjega desetletja.

Triglav Tehnologija vaša sredstva investira v delnice globalnih podjetij iz sektorja informacijske tehnologije. Poleg tega sklad vključuje tudi naložbe v sorodne visokotehnološke panoge, katerih poslovanje temelji na uporabi informacijske tehnologije, kamor sodijo industrija videoiger, globalna družabna omrežja, spletna medijska podjetja, globalne spletne trgovine .... V tem skladu vlagate v podjetja, kot so Apple, Microsoft, Alibaba, Paypal, Salesforce in drugi.

ZANIMA ME NAJDONOSNEJŠI SEKTOR
Img 2

Vas zanima, kam se trenutno najbolj splača vlagati?

Stopite v stik z našimi finančnimi strokovnjaki, ki vam bodo z veseljem svetovali.

Pišite na info@triglavskladi.si ali pokličite brezplačno telefonsko številko 080 10 19. S finančnim svetovalcem se lahko dogovorite tudi za video klic. Obiščete nas lahko v naši poslovalnici na Slovenski 54 v Ljubljani, pooblaščenih vpisnih mestih ali pa izkoristite prednosti e-poslovanja in vse uredite v spletni poslovalnici Moj račun.

Vzajemni skladi delniški Triglav Tehnologija, delniški družbeno odgovorni Triglav Zeleni, mešani fleksibilni Triglav Aktivni in mešani defenzivni Triglav Preudarni so podskladi Krovnega sklada Triglav vzajemni skladi, ki ga upravlja družba Triglav Skladi, d.o.o., Slovenska 54, Ljubljana. Prospekt Krovnega sklada Triglav vzajemni skladi in Ključni podatki za vlagatelje so v slovenskem jeziku vlagateljem brezplačno na voljo na vseh vpisnih mestih družbe za upravljanje in na spletni strani www.triglavskladi.si.