Predstavljamo vam štiri nove naložbene sklade, ustvarjene za potrebe novih časov in ljudi. V nove sklade Triglav Preudarni, Triglav Zeleni, Triglav Aktivni in Triglav Tehnologija smo vključili želje in potrebe sodobnih vlagateljev, ki želite v svoje naložbe vnesti preudarno ravnovesje priložnosti in tveganj, aktivno dinamiko in stabilnost naložb. Z novimi skladi lahko investirate v priznana družbeno odgovorna in inovativna tehnološka podjetja, ki ustvarjajo prihodnost, v kakršno verjamete vi.

Spoznajte nove Triglav vzajemne sklade in prepoznajte svoj naložbeni profil

Naložbeni sklad Triglav Tehnologija

Triglav Tehnologija je novi naložbeni sklad za vse tiste, ki verjamete v tehnološki napredek in razvoj globalnih podjetij s področja informacijske tehnologije, digitalizacije in multimedije. Tehnologija, umetna inteligenca, veliki podatki danes dosegajo to, kar je bilo včeraj nepredstavljivo. Postanite del izjemnega tehnološkega napredka in investirajte v sektor informacijske tehnologije, ki je z naskokom najdonosnejši sektor zadnjega desetletja.

Triglav Tehnologija vaša sredstva investira v delnice globalnih podjetij iz sektorja informacijske tehnologije. Poleg tega sklad vključuje tudi naložbe v sorodne visokotehnološke panoge, katerih poslovanje temelji na uporabi informacijske tehnologije, kot je industrija videoiger, globalna družabna omrežja, spletna medijska podjetja, globalne spletne trgovine ipd.

ZANIMA ME VEČ
Img 2
Img 2

Naložbeni sklad Triglav Zeleni

Triglav Zeleni je novi naložbeni sklad za vse tiste, ki verjamete v podjetja, rešitve in ljudi, ki rastejo trajnostno in sonaravno. Dinamičen delniški sklad naložbene priložnosti išče v podjetjih z visoko stopnjo družbene odgovornosti.

Triglav Zeleni sredstva investira v delnice podjetij, ki so med vodilnimi na področju trajnostnega razvoja in družbene odgovornosti. Priporočamo ga vsem, ki verjamete v zeleno prihodnost in želite del svojih privarčevanih sredstev oplemenititi z naložbami v inovativna in okolju prijazna podjetja.

ZANIMA ME VEČ

Naložbeni sklad Triglav Preudarni

V preudarnosti je moč. Zato smo ustvarili naložbeni sklad Triglav Preudarni za vse preudarne vlagatelje, ki verjamete v zdravo previdnost in želite izkoristiti varnejše ravnovesje med priložnostmi in tveganji.

Triglav Preudarni razporeja sredstva pretežno v obveznice, komercialne zapise in depozite, v manjši meri pa tudi delnice uspešnih globalnih podjetij. Triglav Preudarni je izvrstna izbira za preudarne vlagatelje, ki iščete varnejše ravnovesje med priložnostmi in tveganji.

ZANIMA ME VEČ
Img 2
Img 2

Naložbeni sklad Triglav Aktivni

Triglav Aktivni je novi naložbeni sklad za vse tiste, ki verjamete v aktivnost in se zavedate, da z obvladovanjem gibanja ohranjamo stabilnost skozi vse življenje. Sklad v vaše naložbe vnaša aktivno dinamiko, a hkrati ohranja stabilnost naložb, saj uravnava gibanje z zniževanjem deleža tveganih naložb v času višjih napovedanih nihajnosti na trgih.

Triglav Aktivni se glede na vrsto naložb in naložbeno strategijo uvršča med mešane fleksibilne globalne sklade s kapitalsko zaščito. Naložbeni sklad Triglav Aktivni priporočamo vsem, ki vam stabilnost in varnost pomenita več kot nadpovprečna donosnost naložbe.

ZANIMA ME VEČ

Finančno rezervo za prihodnost začnite ustvarjati danes. Izkoristite brezplačen finančni nasvet naših strokovnjakov.

Pišite na info@triglavskladi.si ali pokličite 080 10 19. S finančnim svetovalcem se lahko dogovorite tudi za video klic. Ponovno nas lahko obiščete tudi v naših poslovalnicah ali pa izkoristite prednosti e-poslovanja in v udobju doma uredite vse potrebno v naši spletni poslovalnici Moj račun.