Zdaj je pravi čas za varčevanje za prihodnost

Vedno več vlagateljev se zaveda pomena varčevanja za prihodnost, in če zanj še niste poskrbeli, je zdaj pravi čas!

Zato izkoristite nižje vstopne stroške do konca julija. Za 50 % smo znižali vstopne stroške za enkratna vplačila v izbrane Triglav vzajemne sklade (Triglav Top Brands, Triglav Renta, Triglav Obvezniški) in akcijo znižanja vstopnih stroškov priključili tudi štirim, povsem novim skladom (Triglav Aktivni, Triglav Preudarni, Triglav Tehnologija, Triglav Zeleni)*. Izberite sklad, prilagojen vašim naložbenim željam in potrebam.

Če še niste začeli vlagati, vam bo posebna ugodnost olajšala odločitev za prvo naložbo.

Obstoječim vlagateljem pa s 50 % nižjimi vstopnimi stroški omogočamo priložnost za dopolnitev in prilagoditev naložbenih portfeljev, dodatno razpršitev sredstev in s tem znižanje naložbenega tveganja.

Ne odlašajte, ugodnost lahko izkoristite do 31. 7. 2020.

Finančno rezervo za prihodnost začnite ustvarjati danes. Izkoristite brezplačen finančni nasvet naših strokovnjakov.

Pišite na info@triglavskladi.si ali pokličite 080 10 19. S finančnim svetovalcem se lahko dogovorite tudi za video klic. Ponovno nas lahko obiščete tudi v naših poslovalnicah ali pa izkoristite prednosti e-poslovanja in v udobju doma uredite vse potrebno v naši spletni poslovalnici Moj račun ali novi mobilni aplikaciji Triglav Skladi.

-50 % nižji vstopni stroški tudi prek spletne aplikacije Moj račun

Izkoristite posebno ugodnost takoj in začnite varčevati kar iz udobja svojega doma. 50 % nižji vstopni stroški veljajo namreč tudi za enkratna vplačila na pristopne izjave skladov v akciji, sklenjene preko spletne aplikacije Moj račun.

Moj račun vam omogoča najpreglednejši in najenostavnejši vpogled v poslovanje z vzajemnimi skladi in naložbenimi rešitvami. Kadarkoli in kjerkoli lahko preverite svoje naložbe, upravljate s svojimi sredstvi in se informirate.

Več informacij o tem, kaj vam aplikacija Moj račun omogoča, si lahko ogledate v videu ali izveste preko elektronske pošte: info@triglavskladi.si.

Img 1

Novi naložbeni skladi ustvarjeni za potrebe novih časov in ljudi.

Ste v življenju preudarni, zeleni, tehnološki ali aktivni?

V nove sklade Triglav Preudarni, Triglav Zeleni, Triglav Aktivni in Triglav Tehnologija smo vključili želje in potrebe sodobnih vlagateljev, ki želite v svoje naložbe vnesti preudarno ravnovesje priložnosti in tveganj, aktivno dinamiko in stabilnost naložb. Z novimi skladi lahko investirate v priznana družbeno odgovorna in inovativna tehnološka podjetja, ki ustvarjajo prihodnost, v kakršno verjamete vi.

Preverite, kateri novi sklad je pravi za vas in investirajte, v kar verjamete.

Img 2

* Trženjska akcija velja do 31. 7. 2020 za enkratna vplačila v sklade Triglav Top Brands, Triglav Renta, Triglav Obvezniški, Triglav Aktivni, Triglav Preudarni, Triglav Tehnologija in Triglav Zeleni in ne velja za vplačila v varčevalne načrte, kjer so vstopni stroški že sicer znižani skladno z Lestvicami vstopnih in izstopnih stroškov. V akcijo prav tako niso vključena vplačila, ki bodo vplačana preko direktnih obremenitev.