Še niste začeli vlagati? Potem je sedaj pravi čas za vašo prvo naložbo. Za 50 % smo znižali vstopne stroške za enkratna vplačila v vse Triglav vzajemne sklade.*

Obstoječim vlagateljem pa s 50 % nižjimi vstopnimi stroški omogočamo priložnost za dopolnitev in prilagoditev naložbenih portfeljev, dodatno razpršitev sredstev in s tem znižanje naložbenega tveganja.

Ne odlašajte, ugodnost lahko izkoristite do 30. 11. 2019.

Vpogled v vaše naložbe – kadarkoli in kjerkoli.

50 % nižji vstopni stroški veljajo tudi za vplačila na vse pristopne izjave s shemo enkratnih vplačil, sklenjene preko spletne aplikacije Moj račun.

Moj račun vam omogoča najpreglednejši in najenostavnejši vpogled v poslovanje z vzajemnimi skladi in naložbenimi rešitvami. Kadarkoli in kjerkoli lahko preverite svoje naložbe, upravljate s svojimi sredstvi in se informirate.

Več informacij o aplikaciji Moj račun lahko pridobite preko elektronske pošte: info@triglavskladi.si.

Img 1

Že veste, kako želite varčevati?

Pri odločanju za naložbo si najprej določite osebni finančni cilj: koliko časa boste varčevali, koliko sredstev boste namenili za varčevanje, kakšen donos pričakujete, kolikšna nihanja ste pripravljeni sprejeti.

Pri odločanju za vzajemne sklade je pomembno, da ste dobro seznanjeni s tem, za kakšno obliko naložbe se odločate, zato je osebni razgovor s finančnim strokovnjakom velikokrat neprecenljiv.

Na voljo so vam raznolike naložbene možnosti

Izbirate lahko med 17 vzajemnimi skladi, ki se razlikujejo glede na geografsko usmerjenost, naložbeni razred, sektor in velikost podjetij, kamor investirajo.

Niste prepričani, katero naložbo izbrati? Tukaj vas čaka vodič za prve naložbe za varno vlaganje brez nepotrebnih tveganj.

Img 2

* Akcija velja od 1. 10. do 30. 11. 2019 za vplačila v vse Triglav vzajemne sklade. Vstopni stroški, opredeljeni v Lestvicah vstopnih stroškov, so znižani za 50 %. Akcija velja za vplačila v shemo enkratna vplačila in ne velja za vplačila v varčevalne načrte, kjer so vstopni stroški že sicer znižani skladno z Lestvicami vstopnih in izstopnih stroškov.