Triglav skladi logo
Zaslužite si več logo

Najbolj donosna regija zadnjih 5 let je ...?

ODGOVORITE
IN SE POTEGUJTE
ZA 1000 €.

Katera regija je bila v zadnjih petih letih najdonosnejša? Odgovorite in z nekaj sreče osvojite 1000 € v Triglav vzajemnih skladih po lastni izbiri.

Izberite regijo, ki je po vašem mnenju vlagateljem v zadnjih petih letih prinesla največ donosa:

Vnesite svoje podatke, da vas lahko vključimo v nagradno žrebanje. Po oddaji boste prejeli SMS z unikatno kodo.

POMEMBNO:

Seznanitvene informacije o obdelavi vaših osebnih podatkov.

Družba Triglav Skladi d.o.o. vaše osebne podatke, ki jih obdeluje na podlagi vaše privolitve in za namene, ki so opredeljeni zgoraj ter natančneje opisani tukaj hrani do preklica privolitve z vaše strani.

Posameznik lahko kadarkoli začasno ali trajno prekliče svojo privolitev za obdelavo osebnih podatkov za zgoraj opredeljene namene ali ugovarja obdelavi osebnih podatkov za neposredno trženje. Posameznik lahko zahteva dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave, prenos ali izbris osebnih podatkov ali vloži ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z njim, s pisno zahtevo, poslano na naslov: Triglav Skladi, d.o.o., Slovenska cesta 54, 1000 Ljubljana, ali na dpo@triglavskladi.si. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica.

Posameznik ima pravico vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu Republike Slovenije, če meni, da se njegovi osebni podatki obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov.

Pooblaščeno osebo za varstvo osebnih podatkov v družbi Triglav Skladi d.o.o. lahko kontaktirate preko elektronskega naslova: dpo@triglavskladi.si.

S klikom na gumb sodelujete v nagradni igri in se strinjate s Pogoji nagradne igre.

Vnesite unikatno kodo, ki ste jo prejeli v SMS-sporočilu in potrdite sodelovanje v nagradni igri.

Vpisali ste napačno kodo. Poskusite ponovno vpisati kodo, ki ste jo prejeli v SMS-sporočilu.

Niste prejeli kode?